...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
5060944997335

Usisavač iRobot ROOMBA Combo j9+ (c9758)

Robotski usisavači iRobot Komentari (0)
1.399,00 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 1.299,00 € - već od 108,25 €/mj
Kartice 13-36 rate: 1.399,00 € - već od 38,86 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 38,86 € kn x 36 mjeseci
  • 46,63 € kn x 30 mjeseci
  • 58,29 € kn x 24 mjeseci
  • 77,72 € kn x 18 mjeseci
  • 116,58 € kn x 12 mjeseci
  • 155,44 € kn x 9 mjeseci
  • 233,17 € kn x 6 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-7%
1.299,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.299,00 €
Besplatna dostava

Dodatna zaštita

  • Funkcija
    Usisavanje + Mokro pranje
  • Planiranje putanje
    Da, kroz mobilnu aplikaciju
O proizvodu

ZAŠTO SMO BROJ 1?

Jedino iRobot ima kombiniranu snagu za brisanje podova. Tehnologija SmartScrub omogućuje ribanje podova pokretima naprijed-nazad, baš onako kako biste to i vi učinili, dok sustav za brisanje s automatskim uvlačenjem (ARM) čini sve kako bi zaštitio vaše tepihe od prljanja i močenja podižući krpu za brisanje iznad razine samog robota. iRobot je broj 1 jer tvrdoglavu nečistoću pretvara u blistavo čisto, čisti vaše podove i brine o vašim tepisima.

ROOMBA COMBO™ j9+ ZA NAJJAČE USISAVANJE*

Robot Roomba Combo™ j9+ donosi našu najveću snagu usisavanja* u vaše nerede, lako izvlačeći prljavštinu, ostatke i dlake kućnih ljubimaca s tepiha i podova. Uživajte u učinkovitoj i djelotvornoj snazi ​​čišćenja bez upotrebe ruku.

POSTAVITE I ZABORAVITE, OZBILJNO

Postavljanje Dirt Detective opcije je sve što je potrebno da biste stručno isplanirali čišćenje poda svaki dan. Dirt Detective daje prioritet najprljavijim sobama i odabire idealne postavke za svaki posao, osiguravajući da vaš dom ostane besprijekoran. To je način za održavanje čistoće doma bez muke.

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

NAŠE NAJDUBLJE HANDSFREE ČIŠĆENJE ZA MJEŠOVITE PODOVE

Sa svojim izvanrednim mogućnostima skupljanja prašine i vlakana, ovaj vrhunski robotski usisavač i perač je vrhunski u svojoj klasi, uklanjajući bez napora prljavštinu s tepiha, tvrdih podova, pa čak i onih teško dostupnih kutova. Doživite neusporedivu izvrsnost čišćenja jer ne ostavlja za sobom čestice prljavštine, postavljajući novi standard u tehnologiji čišćenja doma.​

TOČNO ZNA ŠTO TREBA IZBJEGAVATI

Cipele u hodniku, kabeli za punjenje u radnoj sobi ili ručnici na podu kupaonice, vaš robot upravlja i čisti oko svega toga.

ČIŠĆENJE U 4 STUPNJA PRONALAZI PRLJAVŠTINU GDJE GOD SE SKRILA

Dvostruke gumene četke za više površina, četka za čišćenje rubova, 100% jače usisavanje Power-Lifting* i brisanje pritiskom naprijed-natrag kombiniraju se kako bi svaki kut vaših tepiha i tvrdih podova bio svjež i čist.

RIJEŠITE TEŠKE NEREDE PAMETNIM ČIŠĆENJEM

Nekim dijelovima doma potrebno je dublje čišćenje – otisci šapa u toaletu, prolivena tekućina ispod kuhinjskog stola, pločice u kupaonici. Jednostavno omogućite SmartScrub i vaš Roomba Combo™ j9+ će ribati naprijed-natrag, baš kao što biste to učinili i vi, kako bi pretvorio tu tvrdoglavu nečistoću u blistavo čisto.

JEDINA POTPUNO UVLAČIVA KRPA

Drugi roboti podižu svoje krpe samo milimetar od tepiha, ako uopće. Ali kada robot Roomba Combo™ j9+ osjeti da se približava bilo kojem tepihu, njegova krpa se automatski podiže na vrh robota, sprječavajući mokre nerede i održavajući vaš tepih sigurnim i suhim.

PRECIZNO PAMETNO MAPIRANJE ZA ČIŠĆENJE ODREĐENOG MJESTA

Počnite čistiti još brže. Ravno nakon vađenja iz kutije, vaš Roomba® robot usisavač izradit će kompletnu kartu vašeg doma 7 puta brže od prethodne tehnologije mapiranja i automatski označiti svaku vrstu sobe s točnošću do 90%* kako biste mogli očistite gdje god želite, kad god želite nakon samo jednog obilaska.

*Kuhinje označene s 90% točnosti, prepoznavanje drugih prostorija varira i može biti niže.

PREKRASNO DIZAJNIRAN I FUNKCIONALAN

Prekrasno izrađen od vrhunskih materijala s pločom nalik drvu koja služi kao pomoćni stolić. Nema potrebe za skrivanjem, ovo moderno postolje savršeno se uklapa u vaš dom.

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Funkcija
Usisavanje + Mokro pranje
Planiranje putanje
Da, kroz mobilnu aplikaciju
Boja
Crna, brončana
Dodaci i ostalo
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Moglo bi vas zanimati i...
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid